Skip to main content

NATUURLIJK,

VLOEIBARE VITAMINES. ALLEEN HET BESTE. VOOR JOU. UIT ZWITSERLAND.

Natuurlijk, sta jij op de eerste plaats

Een gezonde levensstijl is belangrijk. Zorg je goed voor jezelf, dan voel je je beter – fysiek en mentaal. Tijd voor jezelf, goede nachtrust, sociaal contact en voldoende beweging zijn hier belangrijk voor, net als een goed voedingspatroon. Maar dat wil er nog wel eens bij inschieten.

Swiss Vitae producten passen met gemak in je gezonde levensstijl, zonder dat je hier veel tijd aan kwijt bent. Met één shot ben je helemaal klaar voor een nieuwe dag!

Natuurlijk, niet zo vanzelfsprekend

Sinds onze oprichting in 2016, raken we iedere dag vele levens. We willen bijdragen aan een betere en gezondere wereld voor individuen en gezinnen, voor onze gemeenschappen en voor de planeet. Moeder natuur verwent ons namelijk met buitengewone middelen, die we met veel liefde gebruiken voor onze producten van de hoogste kwaliteit. In ruil daarvoor gaan we zorgvuldig om met onze natuur.

Het Zwitserse leven wordt beschouwd als een van de gezondste ter wereld. Het Alpengebergte is daarom de perfecte locatie voor inspiratie en innovatie. Zo produceren wij unieke producten voor een gezond en gelukkig “Zwitsers” leven.

Natuurlijk, shots

Als je ooit aan vitaminepillen hebt geroken of iemand een stapel pillen hebt zien wegwerken, weet je al één van de belangrijkste redenen waarom wij gek zijn van onze shots. Daarnaast zijn de vitamines en mineralen al in vloeibare vorm, dus het hoeft niet eerst door je lichaam afgebroken te. Onze shots hebben meteen effect!

Sluit je aan bij de #swissvitae community